meta-yhdistelmakuvattuotanto

Ohutlevytuotanto

Valmistamme ohutlevystä monenlaisia tuotteita, kuten laatikostoja, vaunuja ja myyntitelineitä. Yhdistelmäkone mahdollistaa samaan aihioon erilaisten muotojen, kierteiden sekä leikkausten teon samalla kertaa kustannustehokkaasti.

Materiaaleinamme käytämme esimerkiksi kylmävalssattua terästä, sinkittyä terästä, alumiinia ja ruostumatonta terästä.

Teräslankatuotteet (3 mm–12 mm)

Taivutamme langasta sekä tasomaisia että kolmiulotteisia kappaleita.
Materiaalivaihtoehtojamme ovat kirkasvedetty-, sinkki- tai rst-lanka.

Putki- ja lattatuotteet

Putkesta teemme esimerkiksi runkoja, naulakoita ja telineitä. Erityisosaamiseemme kuuluvat vaativat kromipinnoitteiset esillepanotelineet TIG- ja MAG-hitsattuina. Materiaaliksi on mahdollista valita myös ruostumaton teräs (rst).

Toteutamme myös kaikki lattatyöt, sisältäen katkomiset, rei’itykset, taivutukset, kierteitykset sekä puristin- ja hitsaustyöt. Tällä saralla vahvuuksiimme kuuluvat erityisesti kylmävalssatusta latasta valmistetut tuotteet, joissa on pyöristetyt reunat ja sileä pinta.

Hitsaus, särmäys ja taivutus

Halutun muodon saavuttamiseksi työstämme materiaaleja monipuolisilla hitsaus-, särmäys- ja taivutusmenetelmillä.  Mikäli etsit jotain tiettyä menetelmää, katso konekantamme tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Pintakäsittely

Maalaamossamme tuotteesi saa haluamasi pinnan. Pinnoitukseksi voit valita esimerkiksi pulverimaalauksen, sinkityksen, kromauksen tai elektrolyyttikiillotuksen. Myyntipalvelumme auttaa sopivan loppukäsittelyn valitsemisessa.

TARVE METALLISILLE RATKAISUILLE? OSAAJAMME TOTEUTTAVAT TUOTTEESI AMMATTITAIDOLLA.

TUTUSTU MYÖS MUIHIN PALVELUIHIMME JA REFERENSSEIHIMME